maanantai 29. huhtikuuta 2013

Lahti KV 27.4.

Seuraava näyttelykoitos koettiin Lahden kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Akitat arvosteli kasvattaja-tuomari Merja Ylhäinen, mutta kippuroita oli ilmoitettu näyttelyyn valitettavasti vain neljä. Paapan Rakkaus Kami ja jo kertaalleen tänä vuonna tutuksi tullut jääkarhu-neiti Hito olivat Paapan näyttelyseuralaisia. Kerrankin oli niin handlerille kuin Paapalle mieluinen aikataulu, kun akitat arvosteltiin vasta noin klo 13.

Lahden tunnelmia

On toi Riina OUTO nainen tuumii Paapa
Ensinnä kehään punainen valioluokan uros, joka asustelee Venäjällä, mutta oli kyllä saksalaista kasvatusta. Tälle ERI1 SA ja sen jälkeen kehään Paapanen. Homma hoidettiin rutiinilla ja arvostelu oli mieluista luettavaa. Heti perään paras uros kehä, josta Paapalle toinen sija ja luonnollisesti ROP-VET. Venäläisurokselle saatiin titteliriviin lisäystä Suomen muotovalion arvon verran. Sen jälkeen siirryttiin narttuihin, joista ensinnä jääkarhu-Hito yritti kovasti, mutta lopulta SA ja sitä mukaa serti jäi saamatta. Tuloksena kuitenkin erinomainen. Paapa taisi olla sitä mieltä, että handlerin sijaan hän olisi voinut pitää Rakkaudelle seuraa Kamin vuoroa odoteltaessa. Kami olikin oikein iloinen ja liukkaasta lattiasta huolimatta reipas kehään päästäessä ja hoiteli esiintymisensä hienosti. Tuloksena ERI SA ja sitä mukaa paras narttu kera cacibin. Ja oltiin taas päästy ROP:n valintaan, niin se vaan menee kun on ainoastaan muutama koira. Venäläisuros oli ROP hetken tuumailun jälkeen.
Team Lahden saalis

Rauhallinen ja tavallista hieman lyhyempi näyttelypäivä takana. BIS-VET kehässä käytiin pyörähtämässä, mutta sieltä ei irronnut edes jatkopaikkaa. Saatiin kuitenkin rotua esille edes yhden akitan verran, sillä ROP akitaa ei esitetty ryhmäkisassa. Paapan kelpasi taasen matkailla tyttöseurassa koko päivä. Ja pakko vielä hehkuttaa, että Lahdessa on muuten hienot pokaalit!

Akita-tulokset

Lahti KV/INT 27.4.2013
Tuomari / Judge: Merja Ylhäinen, Finland

UROKSET/MALES:
H'Hakusen Of Rams Raspel Kensha VAL ERI1 SA PU1 SERT CACIB FI MVA ROP   
CH EXC1 CQ BM1 CAC CACIB FI CH BOB
Kaakkomäen Kouji VET ERI1 SA PU2 ROP-VET VET EXC1 CQ BM2 BOB-VET
NARTUT/FEMALES:
Vuorenvarman Makeakuinmarenki AVO ERI1 OPEN EXC1
Pandayan Axuki VAL ERI1 SA PN1 CACIB VSP CH EXC1 CQ BF1 CACIB BOS

Lahti KV ROP & VSP akitat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti