maanantai 22. huhtikuuta 2013

Akita ry:n VeriRyhmä Aamulehdessä 22.4.

Etusivun vinkki-kuva Aamulehti 22.4.13
Paapa-koirasen seikkailut jatkuivat tällä kertaa Aamulehden sivuilla. Syynä tähän oli viimeviikkoinen retki Tampereelle Akita ry:n VeriRyhmän ensimmäiseen ryhmäluovutuskertaan. Paapanen istuskeli autossa verenluovutusten ajan nauraen partaansa, kun ihmisten vuoro oli joutua neulatyynyiksi. Verinäytteet kun ovat Paapalle valitettavan tuttuja kilpirauhasarvojen kontrolloinnin takia. Kun luovutukset oli hoidettu, pääsi Jekku-akita hurmaamaan toimittajaa ja kuvaajaa. Paapa pääsi ihan Aamulehden etusivulle, sillä ilman näitä kippurahäntiä Akita ry:n VeriRyhmää ei olisi!

Akita ry:n VeriRyhmä on Suomen ensimmäinen koiraharrastajien verenluovuttajaryhmä. Ryhmä perustettiin maaliskuussa 2013 ja nyt on siis annettu ensimmäiset luovutukset ryhmän tilille. Tulevien viikkojen aikana ryhmä tulee tekemään ensimmäiset viralliset haasteet. Luonnollisesti haasteita tullaan lähettämään ensisijassa muille rotuyhdistyksille ja koiraharrastajien yhteisöille.
Tässä varsinainen juttu VeriRyhmästä ja verenluovutuksesta. Lisäksi juttuun kuuluivat verenluovuttamisen infolaatikot. Aamulehti 22.4.13.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti