perjantai 21. helmikuuta 2014

Näyttelyvuosi 2013

Vuoden näyttelyt ovat nyt takana ja Paapa-koira voi olla melkoisen ylpeä suorituksistaan vuonna 2013! Onkin aika vetää yhteen miten näyttelyvuosi oikein sujui. Akita ry:n Vuoden Voitokkain -kilpailun tulokset ovat nekin selvillä ja Paapanen sai hienon tunnustuksen esiintymisistään näyttelyissä sitäkin kautta.

Vuoden Voitokkain Veteraani

Akita ry:n Vuoden voitokkain veteraani -kilpailu oli luonnollisesti koko näyttelyvuoden päätavoite. Ja hienostihan Paapa-koira sen hoiteli. Kilpailussa otetaan huomioon ROP/VSP-VET sijat sekä BIS-VET kehien sijoitukset Suomen näyttelyistä. Vuoden aikana Paapanen keräsi huimat 50 pistettä, ollen viidessä kansainvälisessä näyttelyssä ROP-VET. Akita ry:n kilpailuun voivat luonnollisesti osallistua vain yhdistyksen jäsenten koirat. Kaikkien Suomessa veteraanikehissä esiintyneiden akitojen joukostakin Jekku oli selvästi Voitokkain Veteraani! 


Yhteensä veteraanituloksia vuonna 2013 kertyi seuraavasti:
·         Ryhmänäyttelyistä 1x ROP-VET
·         Kaikkien rotujen näyttelyistä 2x ROP-VET
·         KV-näyttelyissä 1x VSP-VET, 9x ROP-VET
·         lisäksi 3x ROP-VET ulkomailla, LTVV-13 ja EEVV-13 tittelit sekä kerran 7 parhaan joukkoon jatkoon BIS-VET-kehässä yksipäiväisessä KV-näyttelyssä

Vuoden Voitokkain Akita

Näyttelyvuosi sujui 10-vuotiaalta sen verran hienosti, että hyvää sijoitusta aavisteltiin myös Vuoden Voitokkain kisasta. Huomioon otetaan siis PU/PN, VSP ja ROP sekä RYP- ja BIS-sijoitukset viidestä parhaasta Suomen näyttelystä. Uskomaton saavutus se silti oli, että reilusti veteraani-ikäinen Jekkunen ylsi kokonaiskisan sijalle 4, ollen Vuoden 2013 Voitokkain uros-akita. Kun otetaan huomioon kaikki Suomessa näyttelyissä käyneet akitat, oli Paapan sijoitus silti 6. ja edelle meni vain yksi urosakita. Voiton Akita ry:n kisassa veivät nuoret tyttöset, jotka vasta keräsivät kuluneena näyttelyvuonna Suomen muotovalion arvoon oikeuttavia sertejä. Kaikki kunnia toki ihanaisille leideille, jotka ovat tunnustuksensa ansainneet upean näyttelyvuoden päätteeksi!


Paapan PU ja ROP/VSP sijoitukset vuonna 2013:
·         Ryhmänäyttelyistä 1x ROP
·         Kaikkien rotujen näyttelyistä 1x VSP
·         KV-näyttelyistä 2x PU3, 4x PU2, 2x VSP, 1x ROP
·         lisäksi ulkomailta 1x PU2 Eestissä ja Liettuassa 2x sijoitus ROP-kehästä

Tämän kuvan myötä kiitokset kaikille teille, jotka olette olleet mukana
Paapan matkassa kuluneena näyttelyvuonna 2013!


Paapanen juhlistaa voitokasta näyttelyvuottaan parhaillaan pohjoisen kylmyydessä näyttelyturkkiaan kasvatellen. Tämä vuosi otetaan kuitenkin päättynyttä vuotta rauhallisemmin. Seuraavat näyttelykäynnit sijoittuvat huhujen mukaan ulkomaiden Voittaja-näyttelyihin, mutta vielä näemme myös Suomen näyttelykehissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti