lauantai 18. toukokuuta 2013

Mynämäki KR 18.5

Kuumia kippuroita


Takana kuuma koiranäyttelypäivä Mynämäellä! Paapasta ei kyllä yhtään kiinnostanut juoksentelu, kun auringossa oli about +30 astetta. Missä luuhasi se ennusteen mukainen sää +18 astetta ja pilvistä? Lämpötilalukemista voittekin päätellä miten paljon akitaksia kiinnosti esiintyä kehässä iltapäivästä. Olosuhteista huolimatta Hilkka Salohalla sai neljä akitaa arvosteltavakseen. Jekku oli ainokaisena uroksena ja laiskasta esiintymisestä huolimatta hoiti hommansa. Tuloksena ERI1 SA PU1 ja ROP-VET.

Narttuja oli kahden junnun ja yhden nuoren verran. Junnuissa esiintyivät Vuorenvarman Yllätys-siskokset, joiden näyttelypäivä ei valitettavasti sujunut kovinkaan voitokkaasti. Valitettavasti akita-kehässä nähtiin tänään se harmaakin nauha. Parhaisiin narttuihin selviytyi lopulta vain nuorissa ensiesiintymisensä tehnyt Halla. Tyttöä ei oikein tahtonut handlerin ohjeet kiinnostaa ja mikäs siinä kun neiti tuntui osaavan pönötyshommansa hyvin ilman narun päätäkin.

Rodun parhaan valintaan riitti yksi kierros ympäri ja debytantti-neitonen vei punakeltaisen ruusukkeen. Tuomari totesi, että tänään oli nuorison vuoro kun uros pääsee jo veteraaneissa isoon kehään. Isosta kehästä akitat suoriltaan ulos, mutta taasen on rotua edustettu kahden erivärisen akitaksen verran. Jekku oli kotimatkalla jäätelönsä ja ryynimakkaransa ansainnut. Onnitukset Hallalle kotijoukkoineen ja kasvattajineen!

Akita-tulokset

Mynämäki KR / all breeds show 18.5.2013
Tuomari / Judge: Hilkka Salohalla, Finland

UROKSET/MALES:
Kouji VET ERI1 SA PU1 ROP-VET VSP VET EXC1 CQ BM1 BOB-VET BOS

NARTUT/FEMALES:
Vuorenvarman Yllätysvieras JUN EH1 JUN VG1
Vuorenvarman Yllätysyllätys JUN HYL JUN DISQ
Candida's Arctic Amber NUO ERI1 SA PN1 SERT ROP INT EXC1 CQ BF1 CAC BOB

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti